After a while ...

Tuesday, March 21, 2017

 
Assalamualaikum. 
 
Dah lama rasanya tak menjengah melawat teman-teman bloggers. Rasa sedikit kekok nak menaip. Banyak benda yang nak dikongsikan cuma tak tahu nak mula dari mana. Perkara pertama aku nak tulis dekat sini ialah terima kasih sebab masih sudi menjengah blog aku walaupun tiada update. Walaupun statistik blog agak menurun tetapi masih pada tahap selamat. Semua ni thanks dekat korang semua la.
 
Nampak awkward tak penulisan aku? Ciss, dah lupa cara nak menulis blog ni. Sis cuba ya.. 
 
Kalau korang still ingat, February was my birth month kan? Alhamdulillah birthday yang ke forever 21 ni aku berjaya treat myself  dengan misi #mencarirangga . Yes, aku pergi bercuti ke Yogyakarta dan Bandung. Aku ada jugak plan nak tulis pasal trips tu... tapi not sure lagi...beginner sangat. Kami  travel berdua je, semi backpack sebab ada jugak days yang kami pakai khidmat supir. Maybe aku boleh sharekan itinerari dan few tips... apa kata korang?
Tapi untuk entry kali ini, just untuk bersihkan habuk-habuk dekat blog jer. 
Later aku update entri-entri yang lebih bermanfaat ye.
Till then, take care!
 
 
Thank You For Reading This Post ! Komen lah sikit =)

You Might Also Like

21 comments

  1. yes plis share cerita travel. paling suka baca bab tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee...thanks..insyaallah in next entry.. =)

      Delete
  2. Can't wait for yogyakarta punya itinerari!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila ada yg xsabar yg buat zety on excited nk share

      Delete
  3. Happy belated birthday Zety, and cannot wait for your trips entries :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ira... baru draft entry ni... bab nk transfer gambar rasa malas ket tu..

      Delete
  4. Hi, Zety! Wow! It's been a long time since I heard from you :)
    So, how are you? Sihat?
    Zety, please do share your experience/itinerary tauu. Nak baca hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi fatina... zety sihat.. hope you are doing well too

      masih draft entri..tak mahu terlalu panjang nnt bosan pulak..hehe =)

      Delete
  5. nak baca jugak misi mencari rangga niii :P

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. kena cpt2 polish draft ni.. tq for waiting

      Delete
  7. yea suka baca kisah travel orang hehe waiting for

    ReplyDelete
  8. yeahhhh, suka jugak baca pasal travel nie. :D
    boleh la share kat blog pasal itinery :)

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. tu la zety pun rindu nak komen2 ngan rakan bloggers yang lain

      Delete