Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500

Monday, April 04, 2016

http://www.nurfuzie.com/2016/03/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

Assalamualikum and hello peeps! 

Memandangkan kami berasai dari utagha, jadi kami rasa terpanggey nak join giveaway contest ni, jom lah hampa hampa semua join sekali memeriahkan... mana dok tau tetiba bertuah , kannn??


Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 | Blogger Utara adalah satu komuniti yang mengumpulkan blogger yang berada di utara semenanjung seperti Perlis, Kedah, Pulau Pinang dan Perak. Ahli Blogger Utara terkini adalah seramai 20 blogger dan sebahagian daripada blogger ini merupakan penaja kepada Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 ini . Blogger tersebut adalah



Bersempena pencapaian 1000 liker di Page Blogger Utara di facebook, beberapa blogger dibawah komuniti ini bersetuju menjadi sponsar sebagai penghargaan kepada sesiapa yang bertuah dengan menyertai Giveaway ini. Hadiah adalah berbentuk wang tunai untuk 20 pemenang bertuah.

Hadiah Utama : RM100 x 1 Pemenang (Top Referral)
Hadiah Kedua : RM 50 x 4 Pemenang (Random)
Hadiah Ketiga : RM 20 x 5 Pemenang (Random)
Hadiah Saguhati : RM 10 x 10 Pemenang (Random)

Marilah memeriahkan giveaway kami yang bermula
1 April sehingga 14 April 2016
dengan klik link di bawah ini

You Might Also Like

29 comments

  1. Singgah BW and follow blog..
    http://www.kennymerligal.com/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    ReplyDelete
  2. Singgah sini membalas kunjungan :)

    ReplyDelete
  3. Datang membalas singgah di sini ;)
    Good Luck dear

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayy, tq yana...
      yana pun good luck tau

      Delete
  4. Singgah dari GA yang sama.
    Good luck yea...

    ReplyDelete
  5. hai Zety,
    aRz ni...terima kasih sudi join GA Blogger Utara...tak sangka orang utara juga...semoga berjaya

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. terima kasih arza, selamat berkenalan

      Delete
  7. as,salam.Bonda balas kunjungan dari GA y sama.gudluck:).Done follow.

    ReplyDelete
  8. hi. dari GA yg sama. selamat maju jaya! :)

    ReplyDelete
  9. Terima kasih kerana sudi turut serta. Semoga berjaya ^-^

    ReplyDelete
  10. hi! singgah dari GA yg sama. goodluck :D

    meh join GA saya jugak kalau belum join ^.^ [ Giveaway by Xechalogy ]

    ReplyDelete
  11. Terima kasih sudi support GA dari Blogger Utara. Good Luck!!!

    ReplyDelete
  12. Salam perkenalan :)

    Good Luck!

    http://cintahawaa.blogspot.com/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    ReplyDelete
  13. salam..singgah cn good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    ReplyDelete
  14. Jom singgah ke blog saya..ehekkk..

    Dari segmen yg sma..http://mimirheem.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html?

    Semoga berjaya..

    ReplyDelete
  15. selamat ber-GA dan all the best..

    ReplyDelete
  16. semoga berjaya..sy pun join :)

    http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    ReplyDelete
  17. Singgah blogwalking sini dan semoga berjaya ^^

    ReplyDelete
  18. Blogwalking dari GA yang sama....jemput tengok video anak mommy main bola kesayangan dia TEKAN : ((Abam main bola )) Lepas tu minta like sekali..kalau rajin tinggallah jejak sekali yer..terima kasih…

    ReplyDelete
  19. Tahniah dapat tempat pertama..

    ReplyDelete
  20. balas kunjungan :)
    follow sini

    ReplyDelete