Cari Bilik Sewa Kini Lebih Mudah Dengan hidup.my

Friday, March 11, 2016


cari bilik sewa

Aduh, tak tahulah kat mana nak cari bilik sewa?
risaulah kalau dapat roommate yang tak sekepala..
macam mana nak cari penyewa ni?...

Pernah alami situasi di atas? Kebanyakkan dari kita mesti pernah hadapi situasi macam ini. Terutamanya student dan perantau. Setiap kali semester baru akan di buka , jenuh nak cari bilik sewa. Bagi pencari rezeki pula bila mendapat tawaran kerja jauh dari tempat tinggal sedia ada, mulalah pening fikir bilik sewa. 


Bagaimana cara hendak dapatkan bilik sewa yang menepati ciri-ciri idaman. Ehh! ingat ciri-ciri idaman ni untuk pasangan hidup je ker? Pernah dengar Mind-Your-Own-Business ? No overnight stay?  No Pets Allowed ? and macam-macam lagilah syarat.....pernah? Memandangkan lifestyles adalah pelbagai, jadi kemungkinan untuk mendapat housemate dan  penyewa yang tidak serasi adalah  tinggi.

Fret not, I'll help you to solve this problem. Pernah dengar Hidup.my ? Ia merupakan website yang baharu sahaja dilancar pada Oktober 2015 yang lalu. Sekarang semua orang mahukan yang mudah dan pantas, apatah lagi kalau ianya percuma , kan?

Dengan adanya website seperti Hidup.my anda tak perlu risau lagi Mencari atau menyewakan bilik dengan ciri-ciri idaman anda is NO more hustle ! YES! Easy P easy like ABC !
.........................................................................................................................................

Kat bawah ni, anda boleh lihat betapa mudahnya Hidup is. Its Mobile friendly too.  If it can improve your life, why not Hidup ?

bilik sewa

bilik sewa
mudah saja ! sangat user friendly even my grandmother can use this

Special things about hidup adalah ciri istimewanya - find a housemate yang tiada di laman web mencari bilik yang lain. Anda tak payah susah-susah lagi nak mencari housemate yang sesuai. Just pilih jeeee ~~ Tengok kat bawah ni. Mudah kan?


find roommate


Satu lagi ciri istimewa hidup.my ini ialah fungsi maps nya! So senanglah nak tahu lokasi bakal bilik anda !

cari roommate


 EASY, USER FRIENDLY AND UNIQUE FEATURES AT NO COST 

Hidup.my  - pilihan No.1 anda dalam mencari bilik sewauntuk maklumat lanjut boleh logon to hidup.my


You Might Also Like

0 comments